boleh kasi thumbs up tak?

Wednesday, October 19, 2011

Shiema Sufian ajak menjelajah

segmen lagi? ye segmen lagi setelah dijemput oleh cik penganjur segmen iaitu Shiema Sufian. sangat bagus Shiema ni, ajak semua blogger menjelajah kan, hujung jari je boleh menjelajah dah kan. yang berdakwah tu boleh kembangkan sayap dakwah, yang share ilmu lain pun boleh join same. ok lets cut it short since ada tanggungjawab yang nak diselesaikan. siapa yang nak join boleh klik banner kat bawah takpun link sis Shiema kat atas nunnnn ok.


selamat merapatkan silaturrahim dan thanks a lot kepada Shiema yang anjurkan segmen ni. 
sekian,

ASSALAMUALAIKUM

8 comments:

  1. cikhoneybee dtg jelajah disini dr segmen shiema sufian.. jemput ke blog ya :)

    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-jelajah.html

    ReplyDelete
  2. jelajah ke blog ini
    ^^

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

    ReplyDelete
  3. sy dtg menjenguk ke sini dr segmen yg sme mcm awk..hehe..jemput singgah ye..

    http://nabielashahrin.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hai menjelajah sini . jom la dtg blog sy juga :))

    ReplyDelete
  5. Haii awak.. Datang nak ajak awak jelajah-jelajah blog yang lain.. Eza dah jelajah sini…Awak tak nak jelajah blog kawan-kawan yang lain??? Kalau nak jelajah blog Eza, boleh pergi ke alamat ni..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

    ReplyDelete
  6. Tgah online ke? :D Jom jelajah!

    http://pastapasto.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-jelajah-d.html

    ReplyDelete
  7. ello~ Iqa datang menjelajah kat sini.
    Salam kenal ya. :) nice blog.weee~
    Jom ikut Iqa menjelajah kat angkasa lepas nak,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/10/shiema-sufian-ajak-menjelajah.html

    ReplyDelete