boleh kasi thumbs up tak?

Tuesday, October 18, 2011

Blogger! Jom Kenal

rakan blogger buat segmen jadi kita pun rasa nak join segmen lah kan.


ok segmen ni diANJURKAN oleh genkcorner, yang mane harapnye la, boleh merapatkan ukhuwah bloggerblogger tambahtambah lagi yang join segmen ni kan.

so requirement yang genkcorner nak adalah seperti berikut (apasal formal sangat cakap ni):

NYATAKAN ASAL : Perak.

NYATAKAN SERBA SEDIKIT TENTANG DIRI/ BLOG:  diri saya adalah seorang pelajar yang masih belajar di tempal belajar, and this is my humble blog, which buat masa ni Alhamdulillah masih sempat di update at the very least once a week. sekian terima kasih.

ok siap dah!!!

"tangan yang memberi lebih baik dari tangan yang menerima"

ASSALAMUALAIKUM 

17 comments:

  1. maksi sebab sudi join :D
    hehehe
    salam perkenalan dari genk ^^


    JOM TERJAH PESERTA LAIN

    ReplyDelete
  2. dri segmen sama ^^
    salam kenal +_+

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  3. saya dari segmen sama.jemput singgah dan follow blog saya juga ye.salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. shiema singgah dan follow sini. jom terjah, singgah, follow dan join segmen shiema pulak jom !

    ReplyDelete
  5. hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

    ReplyDelete
  6. hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
    nak kenal boley tak ? hehe :)
    meh laa gi blog ryn jugakk..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  7. c genk: samasama. rajinrajin buat segmen lagi ok

    nurulnabilah: salam kenal.walking to your blog :)

    mrs.A: insyaAllah, slm kenal jugak

    shiema: done joining your segmen.thanks a lot for that :)

    j yung: ok :)

    eryn: hye :) boleh, mmang slalu g blog eryn

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang sama :)..

    rerajin melawat la kat sini ye
    http://www.areliff.com

    :))

    ReplyDelete
  9. dari segment yg sama
    sudah follow blog anda =)
    follow blog saye jugak ! =D

    ReplyDelete
  10. singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hai salam kenal , dtg dr segmen same, jemput dtg blog sy :))

    ReplyDelete
  12. Hi! saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya pulak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Salam perkenalan..singgah dan follow dari segmen yang sama..jom singgah kembali :)

    http://kimie-blog.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. dtg dari segmen yg same..
    jom singgah cniey pulak..
    http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan dan persahabatan.

    from: adando.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. salam kenal...singgah dr segmen yg sama...da folo jugak..

    id follower: mama shima

    http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete