boleh kasi thumbs up tak?

Sunday, July 10, 2011

cepatcepatlaa nak sambung belajar

RINDU ZAMAN MATRIKULASI

  • kalau kelas pukul 9, akan tertidur sampai terSKIP kelas agama
  • maknmakan dulu sebelum g kuliah, macamlaa kolej tu abah aku punye
  • berkunjung ke bilik rakan2 sampai lewat malam, tujuan nak ajar dyorang tapi ruperupenyer bukak cerita macammacam
  • pegi beli makanan mase klas, padahal cakap nak g tandas
  • tanye solan tak berkaitan dalam kelas biologi, untuk mengelakkan disoal atau untuk nak lambatlambatkan presentation.keh3
  • gelak2, kutuk mengutuk, conteng tangan,mate dan sebagainye, dalam lecture hall..
  • rindu roomate kejut pagipagi peganga kaki dengan tangannye yang sejuk sambil cakap 'zaty dah pukul 6stengah' (padahal alarm bunyi dr kul 5.45 am lg..)
  • kene panggil ngan lecturer math, buat soalan kat depan, walau tak tau ape2 (try n error je laaa~)
  • nina hantar sms : "ijat, kau dah makan ke? malam ni jom g makan kat kafe c" atau pown "ijat, aku tak sihaat~" (nak bermanje la katekan..
  • rindu nak berjimat bile takde duet (tu la boros sangat)
  • hidup yang struggle dan rushing
aku rase, betulla one of my friends cakap "kita slalu kantoi math sebab tak berkat" jadi aku dah buat kad mintak maaf kat lectr. math MR.LHC, tapi apakan daya, kantoi gak math. minta maaflaa, puan zeti :)

NANTI DAH SAMBUNG BELAJAR SAYA HARAP SAYA TAKKAN ULANGI KESILAPAN YANG MACAM DULU,
 kecuali yang bangun lambat punye kes :D tak janji oww

P/S: teringat baju ungu tie hijau.hahahah

kBYE

5 comments:

  1. ai ai sapa pulak baju ungu tie hijau ni hahahaha

    ReplyDelete
  2. sama la ......
    rindu kat kolej....
    rindu kat rumet.....
    dah lama tak gelak kuat2 dalam bilik,,,,,

    ReplyDelete
  3. little nuur: tu namenye orang pakai baju tak matching. (kene hanta kelas ngan mr.soma patutnye)haha

    ahmad haziq: tu la pasal na sambung blaja cpat2, hahah

    ReplyDelete
  4. hoi nama aku ada :majuk
    bagilah backlink

    ReplyDelete