boleh kasi thumbs up tak?

Sunday, October 9, 2011

JOM TERJAH BLOG NEWBIE

newbie tu apa?erk.newbie tu macam aku la kot.ciss.newbie pun tak tahu ke. ok, shut up* blogwalkers, lets join segment imbobome.com nih. (banner dia cute ok!) 

klik banner comel ni untuk ke segmen 'jom terjah blog newbie'

aku pun rasa pelik apasal la sejak dua menjak ni asyik join segmentsegmen ni semua, (banyak masa sangat dah ni). tak la sebenarnya still nak mencari identiti blog kan, since i dont want to make this blog macam diari harian.susah la gitu kan.aku rasa semua entry aku cam buang masa pun ada, jadi, tapi, al kisahnya, sebenarnya, aku paling suka entry aku yang satu ni sebab ni entry penuh perasaan.cehh.baiklah,

assalamualaikum :)

5 comments:

  1. haii dear ! ryn singgah cnie dari segmen same..
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr..
    jowm singgah blog ryn jugakk..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete
  2. hai. saya singgah dari segmen yang sama. kalau sudi jom la jln2 kat blog saya. kalau sudi lagi, komen la apa yang patot ttg blog saya yang boleh diperbaiki. thanks a lot :)

    ReplyDelete
  3. hey hey kamu.. cikhoneybee dtg dr segmen yg sma.. dtg mgulurkan ikatan persahabatan.. nk terima tk? hehehe.. jmpt ke blog ya :)


    http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-terjah-blog-newbie-ke-2.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen iMBobo :)

    salam kenal awk hehe
    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/10/jom-terjah-blog-newbie.html

    ReplyDelete